Skip to content
Advertisements

Try Cepacol tablet,batuk cepat pergi,si dia tak berjangkit,intim selalu

 

Bismillah,Subhanallah,Walhamdulillah,Laaillahaillallah
Wallahuakbar,,rentasi dunia online,offline kerana Allah
Oppss ,asyik batuk jer,juga ujian naik darjat di akhirat dari Allah?
Ya ampun,Takut riak,,,semoga Allah ampuni dosa saya dan uoll,aamiin lah?

Bismillah,,

Nah temui,,Apa itu Cepacol Extra Strength ?

Secebis nota ringkas,,cepacol,,tell u,habaq mai,ilmu juga?opps,,free jer,,try Cepacol,semoga batuk cepat hilang,si dia tidak sempat  jangkit,cinta lebih setia jer,,

Astagfirullah,,

Ringkas ayat,Benda Allah,Gula-gula jenis Lozenges
bebas sign doktor,,
tanpa perlu preskripsi ,OTC ,,
extra strength
Produk dari kompeni ubat popular,
Reckitt Benckiser Healthcare,

Bahan aktif:

Benzocaine 7.5mg = oral Pain Reliever
Dexthromethorphan hBR 5mg= cough Suppressant
Perisa Mixed Berry,satu contoh foto

Menthol kasi sejuk/lapang tekak,dada

Iklan free?ad info baik kasitaulah?Batuk,batuk jer,,cer try,,Gula-gula Cepacol,,semoga batuk cepat pergi,sebelum si dia pergi,,kang sedih,,

,

MasyaAllah,Kepada siapa?

Kepada saya, anda yang dewasa,

sis/bro/uncle/auntie/grandma/pa/dato’/datin

yang bebas kesan alergik
dari bahan aktif Cepacol,
dan si dia yang sering dapat batuk-batuk jer
tetapi ngak suka minum ubat batuk jenis air

Subhanallah,

Kenapa?

Untuk Rawat Batuk-batuk,sakit tekak dengan rahmat Ilahi,,
tanpa perlu minum ubat batuk jenis air,,
mudah di bawa,,letak dalam poket sambil
jalan-jalan,,sure tidak ada kes tumpah ubat itu
seperti ubat batuk air,mudah tumpah,,stok habis camtu jer,,

supaya kasih sayang sis/bro tenang/senang/sihat/bahagia

tidak goyah hanya kerana batuk batuk jer,,

Laillahailallah,,

How /when ?,nak ambil makan

1 biji setiap 4 jam,,bersama atau sebelum/selepas makan,,

sebelum si dia jangkit sampai pergi tinggalkan cinta setia,sis/bro ,

Cer Tengok Jam,okay?,sambung makan dan sebaliknya,,Jangan lupa Bismillah,,semoga kembalikan kasih sayang setia,sebab batuk sudah pergi,,

Alhamdulillah,,

Dimana ketika ini benda Allah ini wujud?

Bismillah,,klik  link-link atas
atau bawah berikut sehingga di kemaskini,,
maaf di sini pun okay,,,,astagfirullah,,

PS:,,,

,Cepacol ExtraStrength,Batuk hilang,

sis/bro mesra/intim  selalu

Opps,,sejenak rawat batuk tanpa kesan mengantuk,,
kalau mengantuk juga,,mungkinkah sihir itu
kembali lagi?Astagfirullah,lahaulawalaquwataillahbillah
Subhanallah,Walhamdulillah Walailahaillallah
Wallahuakbar,,,,,drama dunia sementara,,
selebihnya serah kepada Allah,,,

Semoga dalam kuburan to Akhirat bebas batuk,batuk,aamiin,

hai,jujur hakak takut neraka Allah,cegah batuk sebelum si dia  bengang sebab berjangkit ?astagfirullah ,Hidup biar ada moral,Ser

Opps Maaf,

Sampai Penutup:

Bismillah,Subhanallah,Walhamdulillah,walailahaillallah
Wallahuakbar,semua muslim tahu zikrullah power,bekalan akhirat
Tetapi kalau Bengang(emosi) ,selalu batuk batuk,sakit tekak atau salah satunya lah?
Try Cepacol,,buat stok ,sebelum cinta sis/bro terpisah tanpa surat ?

Sekian,, Jangan lupa, juga,,selawat dan salam buat Nabi SAW,,

Alhamdulillah,,

Terimakasih sumber link amazon: cepacol,2019
foto sumber iklan amazon,re-edit by hjhche

Terimakasih Allah,

Terimakasih semua,,

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: